Προερχόμενος από μια οικογένεια που δραστηριοποιήθηκε επί δεκαετίες στον τομέα του θεάματος αλλά και του εμπορίου ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στη Λάρισα, ο Μιχάλης Τζεζαϊρλίδης θεώρησε ότι το YouTube ήταν πλέον ο χώρος για να κάνει το επόμενο βήμα του. Και δεν έπεσε έξω, αφού το κανάλι του «TzezaTech» μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 6.000 subscribers και πάνω από 300.000 προβολές. Και όλα αυτά με μόλις 30 βίντεο. Με σπουδές στη φωτογραφία και την ηχοληψία, μοιράζει το ενδιαφέρον του και στον ήχο αλλά και στην εικόνα.
Αν τον ρωτήσεις όμως με τι του αρέσει περισσότερο να ασχολείται, θα σου απαντήσει ξεκάθαρα ο ήχος. Ίσως σε αυτό να συντέλεσε και το γεγονός ότι από την ηλικία των 15, είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό που ξεκίνησε τότε ως μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα η οικογένειά του. Αργότερα, εργάστηκε σε πολλούς ακόμη ραδιοφωνικούς σταθμούς (δυο εκ των οποίων τους έστησε από την αρχή). Με τη φωτογραφία ασχολήθηκε μέσω πολλών προσωπικών project από το 2005 και φυσικά μέσω του Larissanet με το οποίο συνεργάζεται περίπου 10 χρόνια.
Εκ φύσεως τελειομανής και προσεκτικός σε κάθε τι που καταπιάνεται, προτιμάει πάντα η ζυγαριά να γέρνει υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στο κανάλι του, μιας και παρά το γεγονός ότι ο αλγόριθμος του YouTube απαιτεί βίντεο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να προωθήσει έναν δημιουργό, ο ίδιος προτίμησε να ρίξει το βάρος στην ποιότητα των βίντεο. Και μέχρι στιγμής δικαιώνεται. Χαρακτηριστικό των βίντεο αυτών, είναι η εύκολη γλώσσα που χρησιμοποιεί, ακόμη και όταν καταπιάνεται με πολύπλοκα τεχνικά θέματα, καθώς και η προσπάθεια να είναι όσο πιο συγκεκριμένος γίνεται, χωρίς τους συνήθεις πλατειασμούς, απλώς και μόνο για να γεμίσουν απαραίτητο για διαφημίσεις χρόνο.
Πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι για όλους και για αυτό πρέπει να την καταλαβαίνουν και όλοι.
Τέλος, θεωρεί ότι μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, το Internet θα εξελιχθεί (και με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας) σε κάτι εντελώς διαφορετικό και ότι σίγουρα μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχουμε καταφέρει να ανεξαρτητοποιηθούμε οι περισσότεροι, από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, εκμεταλλευόμενοι τις ανανεώσιμες πηγές οι οποίες πλέον θα είναι πιο προσιτές από ποτέ.