Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής. Στην Λάρισα ήρθε ως σπουδάστρια του ΤΕΙ Λάρισας «Στελεχών Επιχειρήσεων – Τμήμα Λογιστών». Ολοκλήρωσε τις σπουδές της και έκτοτε ζει στην πόλη μας με τα δύο της παιδιά Δημήτρη και Αθηνά. Είναι υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όμως η φύση της δουλειάς της, δεν την απέτρεψε να ασχοληθεί ενεργά με τον Πολιτισμό. Πτυχιούχος της Σχολής «Ελληνικού Πολιτισμού-Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών» από το «Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο» και πρόεδρος του «Συλλόγου Πολιτισμολόγων Θεσσαλίας» της δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να διοργανώσει και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας.
Μαθήτευσε στο πλευρό γνωστών ζωγράφων της Λάρισας και συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής σε Θεσσαλικές πόλεις και στην Αθήνα. Είναι μέλος του Σωματείου εικαστικών Λάρισας.
Με το θέατρο ασχολείται ενεργά από το 2008. Ο πρώτος της ρόλος είναι αυτός της «Λέλας» στο θεατρικό έργο των Παπαθανασίου – Ρέππα «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο «Θέατρο Τεχνών» σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Αντώνη Μπαμπούνη. Από τότε συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.
Η συγγραφή θεατρικών έργων ξεκίνησε από μια ανάγκη της να ξορκίσει τον θάνατο. Το 2016 σκοτώνεται ο αγαπημένος της ανιψιός και ψάχνοντας να βρει απαντήσεις στις μεταφυσικές ανησυχίες της, δημιουργεί το θεατρικό της έργο «Για ένα σπίτι στον Παράδεισο», το οποίο εκδίδει και διανέμει δωρεάν στην μνήμη του ανιψιού της. Την ίδια χρονιά το «Για ένα σπίτι στον Παράδεισο» ανεβαίνει στην σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δημητριάδη και ενθουσιάζει το κοινό με το περίεργο σενάριο που συνδέει αρμονικά τον γήινο κόσμο με τον κόσμο των πνευμάτων.
Το 2017 εκδίδει το θεατρικό της έργο «Αχαρτογράφητη Διαδρομή» το οποίο απέσπασε το βραβείο του «Βιβλίου χρονιάς 2017» στον 8ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό διαγωνισμό από τον Ε.Π.ΟΚ. (Ελληνικό Πολιτισμικό όμιλο Κυπρίων Ελλάδας). Το σενάριο και πάλι ανατρεπτικό καθώς ασχολείται με τις παράλληλες διαστάσεις.
Η προηγούμενη χρονιά αποδείχτηκε η πλέον δημιουργική για την ίδια, καθώς εκδίδεται το τρίτο κατά σειρά θεατρικό της έργο «Το μήνυμα στο μενταγιόν» από τις εκδόσεις OSTRIA. Το συγκεκριμένο έργο είχε αποσπάσει το Α’ βραβείο θεατρικού έργου στον 9ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό διαγωνισμό από τον Ε.Π.ΟΚ. (Ελληνικό Πολιτισμικό όμιλο Κυπρίων Ελλάδας).
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στις 3 Δεκεμβρίου 2019 στο «Θέατρο Τεχνών» και στις 12 Δεκεμβρίου 2019 το έργο μεταφέρεται στην σκηνή, στον ίδιο θεατρικό χώρο, σε σκηνοθεσία Inna Yermak. H υπόθεση του έργου γοητεύει τους θεατές καθώς πρόκειται για μια κωμωδία μυστηρίου, όπου μια χρονομηχανή από κατασκευαστικό λάθος, αντί να διακτινίσει τους σύγχρονους ήρωες του έργου σε μια άλλη εποχή, μεταφέρει απρόσκλητους επισκέπτες από το παρελθόν, στο παρόν. Δεδομένα ανατρέπονται, σύγχρονα γεγονότα αποδομούνται. Ο χρόνος παρεκτρέπεται. Τα λογοπαίγνια, η γλωσσική ασυνεννοησία και τα λεκτικά μαργαριτάρια αποτελούν αιχμηρά εργαλεία γέλιου. Μεγάλες ανατροπές και ένα αναπάντεχο τέλος καθηλώνουν τον θεατή, αφήνοντάς του, μια γλυκιά γεύση γέλιου και μια ελπίδα μέσα στο αβέβαιο παρόν που βιώνουμε. Τους ήρωες ενσάρκωσαν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά εμφάνισης: Λιάνα Δάκτυλα, Θοδωρής Κανάκης, Κατερίνα Μπουνέλα, Βασίλης Σακκάς και Κατερίνα Χατζημαρκάκη.
Τα εικαστικά και τα θεατρικά κέρδισαν τα λογιστικά επιφέροντας μια απόλυτη ισορροπία. Σίγουρα, έχουμε πολλά ακόμα να περιμένουμε στα θεατρικά δρώμενα.