Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1954. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Διορίστηκε στο Δημόσιο και υπηρέτησε σε διάφορα σχολεία του Νομού από το 1980 μέχρι το 1986, οπότε και παραιτήθηκε, για να ιδιωτεύσει.
Το 1986 ίδρυσε το πρώτο εξειδικευμένο στη διδασκαλία της Έκθεσης φροντιστήριο της πόλης μας. Από το 1998 υπήρξε συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης στη Λάρισα διαδοχικά νηπιαγωγείου (1998), δημοτικού σχολείου(1999), γυμνασίου και λυκείου (2000).
Το έτος 2008 αποχώρησε από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και επέστρεψε στα φροντιστήρια.
Το 2014 ίδρυσε σε συνεργασία με το Μιχάλη Διαμαντή, φυσικό, και το Γιάννη Χατζή, μαθηματικό, το φροντιστήριο «Δίαυλος», στο οποίο διδάσκει μέχρι σήμερα το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας σε μαθητές λυκείου.
Διετέλεσε στο παρελθόν κατ’ επανάληψη μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων του Νομού Λάρισας καθώς και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, ως εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Λάρισα, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση».
Στο περιθώριο της κύριας επαγγελματικής του δραστηριότητας, πέραν της αρθρογραφίας, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε διάφορα πάνελ για την παρουσίαση επιστημονικών και λογοτεχνικών έργων. Υπήρξε υπεύθυνος της λογοτεχνικής σειράς «Ιστίον» των εκδόσεων «Έλλα» και επιμελήθηκε φιλολογικά διάφορα συγγράμματα και πολιτιστικές εκδόσεις, όπως η ερευνητική μουσικολογική έκδοση του Αλέκου Ζούκα με τα «Τραγούδια της Νεβρόπολης».
Με τη λογοτεχνία ασχολήθηκε και ασχολείται και ο ίδιος ως δημιουργός:
-Το 2002 εξέδωσε συλλογή είκοσι διηγημάτων με τίτλο «Η Εσωστρέφεια το Ειδώλου» (Περιφερειακές Εκδόσεις «Έλλα»)
-Στο συρτάρι υπάρχει ένα μυθιστόρημα («Τη Νύχτα που το Σκυλί δε Γάβγισε το Φεγγάρι»), ένα παλιότερο θεατρικό σε τρεις πράξεις («Η Φάρσα»), ενώ σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται αυτό τον καιρό η δεύτερη συλλογή διηγημάτων του («Ο Τέταρτος Θάνατος»).
-Ασχολείται και με τη στιχουργική. Πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησαν με στίχους του δύο CD, με μουσικές συνθέσεις του Θωμά Μπέκου και του γιου του, του ταλαντούχου νεαρού μουσικού Ευριπίδη Μπέκου, και με εικαστική επιμέλεια του καταξιωμένου καλλιτέχνη Χρήστου Παπανικολάου. Στο πρώτο, με τίτλο «Της Γης τα Πηγάδια», αξιοποιήθηκαν κατεξοχήν καλλιτέχνες της πόλης μας, ενώ το δεύτερο, με τίτλο «Περί Μπάζων και Λοιπών Απορριμμάτων», πλαισίωσαν με τη συμμετοχή τους πολλοί γνωστοί τραγουδιστές, όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης που είχε και την παραγωγή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θεοχαρίδης κ.ά
Το 1990 γνώρισε το Θανάση Παπακωνσταντίνου και, με αφορμή την κοινή τους αγάπη για το τρίχορδο μπουζούκι και τη λαϊκή μουσική παράδοση, ιδιαίτερα αυτήν του ρεμπέτικου τραγουδιού, συνδέθηκε με φιλία μαζί του. Από το Θανάση, στο εργαστήρι που διατηρούσε τότε με το Χρήστο Παπαγεωργίου σε ένα ετοιμόρροπο διώροφο της οδού Σαλαμίνος, μυήθηκε στην τέχνη της κατασκευής έγχορδων, λαϊκών κυρίως, μουσικών οργάνων. Η εμπειρία τον γοήτευσε και τον ενθουσίασε τόσο, ώστε προστέθηκε αμέσως, ως τρίτο μέλος, στο εργαστήρι. Όταν αυτό αργότερα γκρεμίστηκε, για να χτιστεί στη θέση του μια πολυκατοικία, μετεγκαταστάθηκε στο δικό του εργαστήρι που οργάνωσε στο υπόγειο του σπιτιού του. Την ερασιτεχνική αυτήν απασχόληση συνεχίζει, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, να την καλλιεργεί με αγάπη και να τη διαδίδει με πάθος μέχρι σήμερα.