Γεννήθηκε στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής και το πατρικό του, εκεί κοντά στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, είχε επιταχθεί για να μείνουν οι αξιωματικοί του γερμανικού στρατού. ‘Ετσι ήταν μοιραίο στα πρώτα χρόνια της ζωής του η οικογένεια να φιλοξενείται σε συγγενικά σπίτια στην Λάρισα, Τύρναβο, Συκούριο, Δοξαρά κ.α.
Κατά το τέλος του εμφυλίου τελείωσε το 7ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια παρακολούθησε τα μαθήματα του Γυμνασίου στο τότε «Λύκειο Μπόκαρη».
Μεταξύ ιατρικής και νομικής, τον κέρδισε η νομική και παρακολούθησε τις σχετικές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τελείωσε τις σπουδές του, άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, για να ακολουθήσει η περίοδος του στρατού.
Ταυτόχρονα έκανε την άσκησή του στην δικηγορία και από το 1969 έγινε Δικηγόρος Λάρισας.
Ακολούθησε μια ιδιαίτερα καλή σταδιοδρομία με αρκετή δουλειά και αντίστοιχη αναγνώριση από τον κόσμο.
‘Όμως, για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς του, το 1982 αλλάζει την επαγγελματική του σταδιοδρομία και ορκίζεται Συμβολαιογράφος.
Εδώ πάλι τον περιμένει η σκληρή δουλειά και γρήγορα δέχεται την αναγνώριση από τον κόσμο της Λάρισας και της περιοχής.
Ασχολείται τόσο με την καθημερινότητα του Συμβολαιογράφου σε πρακτικά ζητήματα άσκησης του λειτουργήματος αυτού, όσο και με γενικότερα θεωρητικά νομικά ζητήματα των Συμβολαιογράφων.
Από το 1993 (μέχρι το 2000) είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας και η ανάμειξή του στα κοινά προβλήματα γίνεται μεγαλύτερη (δίνοντας κατευθύνσεις όπου του ζητούνται), αλλά και αποδίδει καρπούς, διότι λύνονται πολλά εκκρεμή θέματα.-
Το έτος 2000 θέτει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου και εκλέγεται με σημαντική πλειοψηφία.
‘Εκτοτε συνεχίζει να καταλαμβάνει την Προεδρία του Συλλόγου μέχρι και το έτος 2012, οπότε εν όψει της συνταξιοδότησής του δεν θέτει υποψηφιότητα.
Το διάστημα αυτό της Προεδρίας του Συλλόγου είναι και το πιο δημιουργικό. Η συμμετοχή του στην Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων του δίνει την ευκαιρία να έρχεται σε επαφή με τα ανώτατα κλιμάκια της Διοίκησης και να συμβάλει στην διαμόρφωση και του νομοθετικού πλαισίου διαφόρων νόμων που σχετίζονται με τα ακίνητα και την διαδικασία μεταβίβασής των. Στο διάστημα αυτό προκαλούνται πρωτοβουλία του πολλές επίσημες γνωμοδοτήσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για αμφισβητούμενα θέματα των Συμβολαιογράφων.
Πολλές φορές, λέει, του ζητήθηκε να διαλέξει αν αγαπά περισσότερο την Συμβολαιογραφία που ακολούθησε ή την δικηγορία που άφησε. Η απάντηση, λέει, δεν του ήταν ποτέ δύσκολη. Αυθόρμητα από την πρώτη φορά απάντησε στον ερωτήσαντα με μία νέα ερώτηση: «Εάν είχες δύο ίδια παιδιά (δίδυμα μονοωγενή) θα ξεχώριζες κάποιο από αυτά; Η αγκαλιά είναι μεγάλη και χωράει και τα δύο».
‘Ηδη είναι συνταξιούχος και χαίρεται (;) την σύνταξή του φροντίζοντας την οικογένειά του, που εν τω μεταξύ δημιούργησε.
Με την σύζυγό του απέκτησε τρία παιδιά και έχει ήδη τρία εγγόνια.
Το δίδαγμα που απεκόμισε από την μέχρι τώρα πορεία του στην κοινωνία είναι ότι το καίριο και κύριο είναι να έχεις γύρω σου πραγματικούς φίλους. Τότε γίνεσαι ισχυρός και υπερνικάς τις δυσκολίες.
Ευτύχησε να έχει πολλούς και καλούς φίλους όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρη της Ελλάδα.
Στην ατομική του ζωή εύχεται να έχει υγεία και ευτυχία η οικογένειά του και ο ίδιος. Και να μη ξεχνάμε ποτέ, ότι η καλή τύχη είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη.
Σε όλους μας εύχεται (να γίνει πραγματικότητα) «η κάθε επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την φετινή σε κάθε τομέα».